DİYARBAKIR LİCE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

      Her Eylül ayının üçüncü haftası İlköğretim Haftası olarak kutlanılmaktadır.

     Okuyup anlamanın, görmenin, görebildiklerinden anlam çıkarmanın, düşünmenin, ders almanın ve zekayı terbiye etmenin yani kültürün temellerinin atıldığı yerdir İlköğretim.

     Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin temelidir. Çağdaş uygarlık yolunda en büyük engelimiz olan cahilliğin yok edildiği ve ortadan kaldırıldığı yer İlköğretim Kurumları'dır.

      Uzaktan eğitimle desteklenmiş bu yeni eğitim döneminde bizler tüm imkânlarımızla tüm öğrencilerimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Değerli öğretmenlerimiz, Covid-19 salgını sürecinde uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitimi birlikte sürdüreceğiz. Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz sizlere emanet. Bu süreçte tüm çocuklarımıza ulaşarak ve nitelikli içerik sunarak birlikte başarıyla atlatacağımıza eminim. Değerli Veliler, Bizlere emanet edilen öğrencilerin sorumluluğunun bilincindeyiz. Covid-19'la mücadelede çok önemli olan maske, hijyen ve mesafe kurallarına uyalım ve çevremizdekilerin de uyması için rehberlik yapalım.

      Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın zihinlerini sevgi ve saygı ile süsleyecek, gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek 2020 - 2021 Eğitim-Öğretim yılını başarı ve azimle geçireceğimize inanıyor hepimizin 'İlköğretim Haftasını kutluyor, başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                    Naif KELEŞ

                                                                                                                                                                                                                                          Lice İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

23-09-202023-09-202023-09-202023-09-202023-09-2020

Lice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yenişehir Mahallesi Milli Güvenlik Caddesi No17 Lice/DİYARBAKIR - 0412 861 21 31 0412 861 20 04

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.